TV MIDTVEST kom forbi

“Det er Vibeke Nipper fra TV MIDTVEST. Jeg har set din blog om jagt og tænkte, om du kunne have lyst til at tage os med ud på jagt og til en lille snak om det at være jæger og at blogge om det?”

Øh… der stod jeg så med alle mine talenter inde midt i køleafdelingen i Føtex. “Joh da, det vil jeg da gerne. Altså hvornår tænker du?”, spørger jeg.

“Jamen – på søndag? Altså i overmorgen, hvis det passer dig.”

Jeg må hale lidt i land i forhold til, hvornår vi skal mødes, men inden vi lægger røret på, har vi en aftale om at mødes onsdag ugen efter.

Onsdag klokken 10 ankommer TV MIDTVEST bilen og parkerer udenfor huset. Vibeke og hendes fotograf Line kommer indenfor og på bedste Corona-vis får vi hilst på hinanden, og de næste to timer går med en masse snak om jagt, passion, rejser, mad – og værdien af jagt i mit liv.

En tur i skoven med kameraet over skulderen

Herefter tager vi en tur ud i skoven. Jeg elsker jo næsten alle former for jagt med riffel. Ofte finder jeg et godt sted at sætte mig, og så sidder jeg her og nyder naturen og håber, der kommer noget forbi. Andre gange pürscher jeg rundt i området. Det afhænger meget af humøret, vejret og omstændighederne. I dagens anledning pürscher vi gennem skoven for så at sætte os i skydestigen, som står inde midt i skoven. Og her sidder vi så og taler om, hvorfor jeg elsker at sidder her ude i naturen.

Det er alt i alt blevet til en god artikel og et lille indslag, som blev vist i TV MIDTVEST nyhederne den 22. december 2020.

Du kan læse indlægget og se tv-indslaget HER!

Jeg synes det fortæller meget godt, hvad jeg elsker ved jagten! Der er meget grin og godt humør i klippet, selvom jagt også er alt andet end grin. Det er en dyb passion for naturen og et dybfølt ønske om at hente vores egen føde i naturen. Og det er altid med absolut respekt for naturen og for dyrene, når vi går på jagt!

Vibeke og Line med mig i skoven

Kærlig hilsen

© huntress.dk 2018