GrejFreak blev 11 år!

I weekenden havde GrejFreak inviteret til fødselsdag! Sidste år blev de 10 år og det var en stor succes. Derfor valgte de at gentage succesen, selvom de denne gang “kun” blev 11 år. Så lørdag puttede jeg mine to ældste børn og mit yngste barnebarn ind i bilen, og så kørte vi ellers til Viby J. Solen stod højt på himlen, som var blå som det smukkeste Middelhav.

Først skulle plænen med telte selvfølgelig inspiceres af yngste skud på familiestammen! Der var nogle FEDE telte i “udstillingsparken”. Nordisk teltene er vildt flotte – og Tentipi har også nogle ret spektakulære telte, som jeg bestemt godt gad eje!

Nordisk laver mega fede telte!
Tentipi laver også nogle fede telte! Her er et, der vist er stort nok til mig… med varmekilde, oven i købet!

Og så var vi alle vel lidt småsultne, da klokken var gået hen og blevet lige godt frokosttid. Og så var det jo en fornøjelse at kunne gå forbi Thomas Ditlevs pavillon og få en lille dådyrs-hapser. Villum ville bare ha’ kød, så han fik en or’nl’ (=alt for stor) bid kød, som han så ellers gik og tyggede på den næste halve time. Vi andre fik de lækreste dådyrs-snacks “mit alles drum und dran”: hjertesalat, dådyr-bov, æbler, rødløg, spidskål, persille og hot chilisovs!

Thomas, altid klar til at lange en lækker haps over bordet! Tak for det.

Så gik turen ellers rundt på pladsen for at hilse på de skønne mennesker hos GrejFreak og udstillerne/leverandørerne.

Benni fra Moalem Trading stod her med de fede rygsække fra Savotta og selvfølgelig også med Scho-ka-kola, min foretrukne “jagt-chokolade”! 🙂

Jeg hilste også på Dennis fra Vortex og hilste på hos Peltor. Der var gode tilbud alle vegne, både inde og ude, ligesom der også var et par konkurrencer.

Og selvfølgelig skulle “udflugten” sluttes af med en grillpølle og en god øl! Det blev alt i alt en rigtig god dag med familien. Måske bliver det en sommertradition, hvis ellers GrejFreak synes det skal være en tradition at afholde fødselsdag 🙂 I givet fald, ja så ses vi næste år på Gunnar Clausens Vej i Viby J.

Alle de gode “nydelsesmidler”, her er lidt til både voksne og børn!
Et godt bud på en helt perfekt jagtbil? Jeg synes det bestemt!
En sommer-cool Bille på eventyr!

Knæk og bræk,
Freya

 

 

© huntress.dk 2018