Bukkejagten er gået ind

…eller rettere – det gjorde den allerede i går, men der var jeg ikke ude. Til gengæld er vi nu på vej til Samsø, hvor vores gode venner har inviteret på bukkejagt og hyggelig bededagsweekend.

Bilen er pakket godt op, ammunitionen er ladet og klar. De vandtætte Dexshell strømper er pakket ned også, alt det gode tøj og et par håndvarmere fra Nordic Heat. Det bliver vådt og koldt i dag, men vi klarer den og bliver jo varme igen, når vi kommer ind i aften.

Jeg glæder mig helt vildt. Det er mit første år med en fuld bukkesæson og riffeltegn og der har været nedtælling til den helt store guldmedalje. Jeg har brugt oceaner af tid på skydebanen og min Ruger M77 MKii er skudt ind på 100 m og testet af med lyddæmper fra Sonic Nielsen.

De pink ørebøffer ligger hjemme, dem er der ikke brug for. Lyddæmperen tager det meste, og mit nye in-ear høreværn fra Audiovox tager det sidste. Og de hjælper mig til at høre selv de små lyde, jeg gerne vil høre.

Vi føler os meget privilegerede, at have muligheden for at komme på jagt på Samsø! TAK fordi I vil ha’ os, Lone og Jens Jakob 🙂

Fortsættelse følger…

Knæk og bræk
Freya

© huntress.dk 2018