Overland Expo – Flagstaff, Arizona

Wauw!!

Vi lander i Phoenix, Arizona i morges og kører nordpå til Flagstaff med det samme. Vi har nemlig en aftale om at mødes med gode venner til Overland Expo.

Overland Expo – Arizona

Overland Expo is a globally unique event that inspires 15,000+ people every year to get out and explore their world by vehicle or motorcycle. We present 300 session-hours of how-to classes and inspirational programs, and we offer North America’s most comprehensive shopping experience for adventure motorcycles, four-wheel-drive vehicles, campers, camping gear, and services.

Vi går rundt og nyder varmen! Shit, det er skønt at få gennemvarmet sin krop af den tørre varme, der er her i Arizona. Det er kæmpestort og vi er nødt til lige at orientere os på et kort, inden vi slipper os selv løs.

Evan Hill fra Hill People Gear – og Claus og mig (og hvis I undrer jer, så JA! Jeg har flækket en tand og fået den trukket ud (det er en helt anden historie og den involverer en riffel 🙂 ) – og jeg glæder mig, til den bliver lavet!)

Hill People Gear

Vi lærte Scot og Evan Hill at kende på en Hill People Gear Summercamp i 2014. Siden har vi holdt kontakten og vi har glædet os til at se dem igen. Det er dog kun Evan, der er her i år og vi får en lang og god snak om livets udfordringer og gaver. Og her står vi så og nyder solen noget tid og fanger minderne fra år tilbage. Claus har for længst bestilt de ting, vi har ønsket os fra Hill People Gear og Evan havde lovet at tage det med her på Overland Expo. Meeeen vores gode ven Scott har allerede været her og har taget det hele med, da han har misforstået, at vi skulle mødes her. Så på den finurlige vis fik vi andre til at transportere vores kasse 🙂 TAK!

Vi går rundt og kigger på det her kæmpe set-up, som Overland Expo er. WAUW det er stort! Her er alt for outdoor folket, lige fra små telte, telte til 4WD, 4WD i alle størrelser, campere og teardrops, knive, Garmin-ure, terrængående motorcykler,

Vi bliver enige om at lede efter nogle af vores andre gode venner, som vi ved også er her. Men hvor heldig skal man være for at finde dem et sted, hvor der er så mange tusinde mennesker? SÅ heldige, som vi er! Inden ret længe siger jeg til Claus “det er da Chris der går der”. Og ganske rigtigt, Chris går sammen med Mike (som jeg ikke har mødt endnu), lidt foran os. Så vi sniger os ind på dem og overrasker dem. Og så er stor glædeligt-gensyns-tid 🙂

Vi får vendt verdenssituationen godt og grundigt, og aftaler at mødes senere i vores ferie. Vi går rundt lidt længere, overvejer at købe både nye knive, nye drikkeflasker, ny bil og alt muligt. Men nøjes med at købe to patronholdere til riflerne hos Hill People Gear.

(billede lånt af Hill People Gear)

Og vi går fra Overland Expo fyldt op af indtryk fra outdoorbranchen og har hermed startet vores Arizona eventyr 2018 🙂

Kærlig hilsen
Freya

© huntress.dk 2018