Nu skal jagttegnet tages!

Sådan tænkte jeg allerede tilbage i 2013, hvor jeg meldte min mand og mig til jagttegnskursus, for NU skulle vi altså ha´ det jagttegn! Men Claus blev udsendt og jeg syntes det var lidt øv at skulle tage jagttegn uden ham.

Vi hørte godt nok, at det i mellemtiden var blevet sværere at erhverve sig jagttegn, men det var ikke nok til at afskrække os, så derfor mødte vi op til vores første jagttegnsaften den 27. oktober 2016 på førstesalen hos JAFI i Viborg.

Kurt Pedersen – en oplevelse i sig selv

Vores underviser hed Kurt og er en gammel rotte indenfor alt, hvad der har med jagt at gøre. Han har undervist i 47 år og det her hold bliver det absolut sidste! Så vil han ikke mere.

Det blev hurtigt tydeligt, at han er en bestemt herre, der har sine meninger om alt, hvad der har med jagt at gøre. Det var super fedt at møde en så dedikeret jæger og underviser.

Så var vi i gang og en ny rejse begyndte med vores start på jagttegnskurset. Gad vide, hvad det hele udvikler sig til? Jeg er ikke kendt for at gøre noget halvt, hvilket hele min familie kan skrive under på!

Kærlig hilsen
Freya

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© huntress.dk 2018