Når Kalahari kalder én tilbage…

Årh, den tur til Sydafrika har da virkelig fået hold i mig… Jeg havde ikke troet det trods flere “advarsler”, men jeg må bare give efter og erkende, at det er sandt! Når først man har fået Kalahari ind under huden, slipper den dig ikke bare lige igen!

Claus og jeg rejste til Orange River Hunting & Safari’s onsdag den 31. juli og kom tilbage til Viborg den 8. august. Det blev 5 hele dage i Sydafrika, som fuldstændig kravlede ind under huden på os begge. Det kom virkelig bag på mig, for indtil nu har Arizona været vores “ferie-helle”, vores antistress-sted på jorden, her hvor vi nyder bare at være. Men jeg må erkende, at det her sted i Sydafrika kravler helt op på siden af Arizona! Skal vi så bare bytte Arizona ud med Sydafrika nu eller hvad? Nej, det er ikke lige sådan jeg  ser det – men Sydafrika bliver en ekstra helle i livet for os, det er der ingen tvivl om.

Morgensol over Kalahari

It always calls you back!

Da jeg for nylig postede et opslag på Instram og Facebook om, at Kalahari kalder, fik jeg et svar, der klinger rent ind hos mig. Hendrik Maritz, som er manager på Orange River Hunting & Safari’s once in your blood, it always calls you back. It is in the sand, the space, the people”…

Sandet – den røde jord, som tegner ørkenen hernede! Det var noget af det første vi så, da vi vågnede første morgen… det minder os om Arizonas røde ørken! Og landskabet og terrænet er det samme, som vi kender fra vores ferieparadis. Allerede da var vi solgte!

Stedet – midt ude i ingenting – her ligger Orange River Hunting & Safari’s på 20.000 hektar utæmmet natur! Privatejet og ledet med solide værdier for dyrevelfærd og naturbevarelse. Her er RO, noget både krop og sjæl har brug for. Jeg blev med det samme betaget og forelsket i stedet – omgivelserne – dyrene og…

…menneskene! Det er dem, der slutter ringen. Deres måde at tage vare på stedet. Måden, de behandler hinanden på – der er respekt for naturen og for dyrene – og der er glæde og imødekommenhed blandt alle, vi har mødt.

Så ja – jeg tror også, Kalaharis røde ørken vil blive ved med at kalde os tilbage fra nu af.

Vandring og pürsch gennem den smukke røde ørken

Blogindlæg fra Sydafrika

Over de næste uger vil du kunne læse flere blogindlæg her på siden fra vores tur. Jeg kommer til at invitere dig med på et lille kig ind i et univers, som først nu har åbnet sig for os – og som vi så hjertens gerne deler med dig!

Følg med på bloggen og læs om jagt, om de smukke afrikanske dyr, om den røde jord og Kalaharis ørken, om traditioner, om god mad – og om kærlighed til livet!

Aftensol fra Toevlug Hunters House

Knæk og bræk,
Freya

© huntress.dk 2018