Et nyt år – 2019 er her

Pandekager og bobler – den obligatoriske morgenmad på den første morgen i det nye år 🙂

Her sidder jeg nytårsmorgen… med varm kaffe i kruset og kigger ud på en blæsende 1. januar.

Vi har vel alle vores små ritualer omkring nytår. For os er den 31. december en dag, hvor vi er hjemme – bare Claus og mig. Vi nyder hinandens selskab og drikker bobler, mens vi laver hjemmelavet sushi og taler om året, der er gået. Vi fejrer sjældent nytår til langt ud på natten, til gengæld bruger vi aftenen på at reflektere.

2018 har været et vildt år for mig (og os):

I starten af det gamle år stod jeg i en kæmpe krise, havde sindssygt mange rygsmerter og var virkelig deprimeret og stresset over min situation. Det betød, at jeg i februar tog skridtet hen imod en ny livsstil, som skulle vise sig at gøre både krop og sind rigtig godt. Jeg valgte at skære al stivelse, sukker og mælkeprodukter ud af min kost. Jeg valgte al præfabrikeret mad fra og lavede rigtig mad! Det betød, at jeg tabte 14 kilo og at mine smerter i ryggen stort set er forsvundet, jeg sover fantastisk om natten og mit sind er lyst og glad igen.

Det var også mit første “fulde” jagtår. Året, hvor jeg bestod riffelprøven, nedlagde min første råbuk, begyndte at skrive artikler til Mitjagtblad.dk, og var på en fantastisk jagttur med Zeiss Media Hunt i Tyskland. Jeg har fået jagtvenner fra hele Europa og 2019 kan kun blive et fantastisk år!

2019 – året, der bliver fyldt med det, der gør mig glad!

Ja, her sidder jeg så – nytårsmorgen. Udover min morgenkaffe, har jeg pandekager på tallerkenen (glutenfri og hjemmelavede, selvfølgelig), med nødder, mørk chokolade og økoappelsiner) – og et glas bobler! Det er min tradition for den første morgen i et nyt år. Dagen i går blev brugt på reflektion – dagen i dag skal bruges på at tænke tanker om det nye år.

De sidste måneder i 2018 har jeg brugt meget tid på familien. Vi har haft nogle udfordringer, der krævede vores opmærksomhed, og det har betydet, at jeg ikke har fået det arbejde fra hånden, jeg kunne ønske mig. Det betyder også, at jeg i denne uge skal være dedikeret til planlægningen af det nye år.

Det nye år skal fyldes med fede oplevelser! Vi skal rejse mere, vi skal meget mere ud i naturen – og ud på jagt. Jeg skal skrive mere – langt mere! Ikke bare artikler og blog, men jeg kan mærke, der er mere på vej. Vi må se, hvad det betyder. Jeg har idéer om det, men dem holder jeg lidt på endnu.

Jeg har planer om nogle fede samarbejder, der skal tage afsæt i dette nye år. Jeg er spændt på at se, hvordan det kommer til at se ud!

Mine ture ud i skoven med kvinder skal bredes meget mere ud. Vi har brug for det som kvinder – at komme ud og mærke os selv og fællesskabet! At sidde omkring bålet og tale om livet, at knytte bånd og reflektere – meget mere af det!

Arizona… åh mit Arizona. Vi skal afsted! Vi havde planer, som vi desværre må ændre i. Men jeg kan ikke leve uden at komme et smut over og mærke livet i Arizona og hvem ved, måske også andre steder i den del af USA. Der er allerede en plan for, hvad vi skal… FEDE steder, der skal besøges, og jeg har også en plan for, hvad jeg skal på jagt efter. Og så skal vi selvfølgelig være sammen med vores nære venner/familie.

Mine ønsker for dig

Mine ønsker for dig i 2019 er, at du TØR! At du tør leve dine drømme ud. At du tør lytte ind i hjertet, tør tage stilheden ind og lytte til, hvad dit stille sind og dit troværdige hjerte fortæller dig. At du tør slippe larmen i dit hoved fri ude i naturen og tør give slip på kontrollen. At du tør være dig. At du tør række ud efter naturen og efter en mere troværdig og naturlig måde at leve dit liv på. Tør du?

Jeg tør… jeg gør… og jeg vil! Er du med mig?

Kærlig hilsen
Freya

© huntress.dk 2018