Møg spam mail –> Delete… HOV… –> Fortryd! JEG HAR VUNDET!!!

En morgen, hvor jeg for første gang i umindelige tider (årtier) har vundet en konkurrence.

Sidste morgen i Arizona for denne gang. Det er tidlig morgen og jeg er lige vågnet på vores hotelværelse i den lille by Gold Canyon, Øst for Phoenix.

Jeg tjekker mail, Facebook, Instagram og LinkedIn på telefonen. Alt imens jeg halvsøvnig swiper på telefonen og kompromisløst sletter alle de spammails, der er kommet i løbet af natten, er der én mail, der alligevel – i min underbevidsthed – fanger min opmærksomhed. Jeg går tilbage til min papirkurv og tjekker…

“ZEISS Field Shooting Event – Congratulations”!

WHAT????? Okay, så er jeg pludselig lysvågen! Jeg læser videre:

“Dear Freya,
Congratulations, you have won one of the tickets for the ZEISS Fieldshooting Event in Ulfborg, Denmark from June, 29th – July, 1st 2018…..

Thanks for participating in our competition!
Looking forward to see you soon in Ulfborg 🙂
The ZEISS Hunting Team”

Jeg vækker Claus og kan slet ikke lige fatte, hvad det her er! Jaja, jeg deltog da i en konkurrence gennem en af dem jeg følger på Instagram, men jeg vinder jo ellers aldrig noget og havde (næsten) glemt alt om denne også! Jeg går ind på siden og forsøger at finde ud af, hvad det egentlig er, jeg har vundet!

Og hvad er det så, jeg faktisk har vundet???

Lige så langsomt går det op for mig, hvad det er, jeg skal! Jeg har vundet en konkurrence til den vildeste weekend i Ulfborg! De har udvalgt mig ud fra min beskrivelse af, hvorfor netop jeg skal vinde! Min følelse inden i skifter mellem vild jubel og næsten panikagtige sommerfugle-invasion i maven!

ZEISS Fieldshooting Event in Ulfborg” – det er med de helt store sponsorer:
Zeiss
, selvfølgelig! Kendt for at være et af de aller-allerbedste mærker indenfor kikkerter og optik i verden. I min verden noget af det bedste og jeg har et stort ønske om en Zeiss optik fra start.
Sauer, et af de absolut ypperste mærker indenfor både haglgeværer og rifler. Jeg fik øjnene op for Sauer og deres kvalitet og visuelle skønhed, da jeg blev introduceret til haglgeværerne, men deres rifler er også bare helt i top! Sauer ligger højt på ønskelisten for både haglgevær og riffel!
Härkila, et af Nordens absolutte topmærker indenfor jagtbeklædning og fodtøj til både mænd og kvinder, samt diverse jagtudstyr.
Lapua, verdenskendt og hamrende god ammunition – fra Finland! Vi har netop talt om Lapua her i ferien, da de har blyfri ammunition og dermed støtter helt op om vores tanker omkring beskyttelse af naturen og at undgå blyfragmentering i kødet. Jeg er stor fan af Lapua, ligesom mange af vores venner i USA også er.

Fieldshooting Event

Oh dear, så skal jeg faktisk til feltskydning! Jeg har kigget på det hen over foråret og er blevet opfordret til at melde mig til en af feltskydningerne for at udfordre mig selv. Men jeg har ikke fundet et arrangement endnu, der passer tidsmæssigt. Nårh, men fedt nok, så får jeg lov at prøve det og med de fedeste sponsorer til at hjælpe.

Men hvem kommer ellers og hvad skal vi?

Ja, indtil nu har det jo så været totalt fedt inde i mit hoved! Men nu begynder invasionen af sommerfugle at vælte ind over mig! Jeg fanger enkelte sætninger hist og pist i det første info-dokument, og efterhånden som info kommer ind i min inbox, bliver jeg mere og mere nervøs og spændt!

Zeiss Hunting Team, Sauer og Härkila har alle delt vinderne af konkurrencen på deres Facebooksider og jeg måtte også lige selv en tur på både Instagram og Facebook! IT´S FOR REAL!!! FØRSTE gang, de har lavet en konkurrence om at komme med. Der er to vindere… og nu begynder det at gå op for mig, at det jo er top trænede skytter, der kommer!!! Den anden, der har vundet er også en garvet jæger fra Tyskland. Og her kommer jeg så som helt grøn skytte og jæger og skal gøre mit bedste – jeg får totalt præstationsangst!

Vi får vores to helt egne Ulfborg guides, som følger os hele weekenden. To af Nordens dygtigste skytter – og vi får masser af træning, tips og tricks hele weekenden. WAUW hvor er jeg VILDT privilegeret – og SHIT hvor er jeg nervøs! Jeg kan kun i min vildeste fantasi forestille mig alt det, jeg kommer til at lære på 3 dage med prof skytter og top lækkert udstyr!

Anette Dahl fra Norge og David Carsten Pedersen fra Danmark! Jeg har fulgt jer begge i noget tid og jeg kan slet ikke være i mig selv af bare begejstring! Jeg er ovenud crazy happiness og total taknemmelighed over at have vundet og får lov at lære af jer en hel weekend!

TAK til Zeiss, Sauer, Härkila og Lapua for at vælge mig ud til denne weekend!

Programmet

Da det endelige program kommer, kan jeg se, der kun er 20 deltagere ialt! Jeg kan også se, at der er konkurrence om søndagen… og det, der ser ud til at være nogle vilde udfordringer!

Jeg kan kun sige: JEG GLÆDER MIG og jeg må se at få styr på de sommerfugle!!!

Kærlig hilsen
Freya

 

 

OPDATERING tirsdag den 26. juni:
Åh nej!!! Jeg har netop modtaget to beskeder, en på Instagram og en på Messenger fra to af de skønne, mega dygtige kvinder, der skal med til Ulfborg. De spørger begge to, om jeg har modtaget mail fra Zeiss? Eventet er aflyst pga nye regler for våben i DK… Det er den MEGA korte forklaring og jeg er knust! Jeg havde efterhånden fået ro i maven og fået sommerfuglene til at flyve i formation, så de ikke forstyrrede for meget. Nu er det aflyst 🙁

Zeiss har forsøgt alt, hvad de kan, men de kan ikke gennemføre. De vender tilbage asap med et alternativ og en ny dato.

© huntress.dk 2018