Så er det tid til GrejFreaks fødselsdag!

Sidste år var vi til GrejFreaks 10-års fødselsdag. Det var en super god dag med forlægning af dådyr, lækre smagsprøver, gode tilbud og rabatter, konkurrencer, masser af telte på udstillingen, pølser, øl og et super godt vejr! Vi havde den ældste af børnebørnene med, Nestor var 4 år sidste år og det var virkelig en god dag også for ham. At kunne få lov at se, hvordan et dyr forlægges og bliver til mad er altid spændende for børn, der er fede ting at kigge på i butikken, og der er aktiviteter, andre børn – og pølser! Se mere om, hvad jeg skrev sidste år lige her.

I år fylder GrejFreak så 11 år – men da det var en kæmpe succes sidste år, gentager de igen i år! Jeg er fan og kommer selvfølgelig forbi.
Vi handler gerne hos GrejFreak. Vi får altid god og hurtig service, de har gode varer på hylderne og de er gode på priserne også!

Der er allerede gang i fødselsdagen fra i dag fredag, og de fortsætter både lørdag og søndag. Jeg kører til Århus imorgen og glæder mig til at hilse på både GrejFreak, de gode leverandører der kommer forbi, smage på dådyr og ja, bare shoppe lidt rundt på de gode tilbud. Og mon ikke der også lige ryger en lørdagspølse indenbords? Jeg tror det. Vejret ser også ud til at gentage sig… jeg bliver da mere og mere happy over at skulle afsted! Se åbningstider og andet om fø’sdagen her.

Ses vi?

Knæk og bræk,
Freya